MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τ/κ ΜΜΕ: Σύλληψη «κλειδί» για την ΦΕΤΟ στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη κλειδί για την ΦΕΤΟ στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ – Ο Χουσείν Ατίκ συνελήφθη στο ψευδοκράτος και μεταφέρθηκε στην Τουρκία

Advertisement

Ένα άτομο – κλειδί για την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο Χουσείν Ατίκ συνελήφθη στο ψευδοκράτος και μεταφέρθηκε στην Τουρκία.

Όπως μεταδίδεται από την Κίπρις ποστασί, ο συνταγματάρχης Χουσείν Ατίκ ήταν στην ηγεσία του «τμήματος πολιτικών υποθέσεων» που υπάγεται στην διοίκηση των «δυνάμεων ασφαλείας» στα κατεχόμενα μεταξύ 2014 και 2017.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύλληψη του Ατίκ έγινε, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν μέλος της οργάνωσης ΦΕΤΟ του Γκιουλέν, από την ειδική ομάδα της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας (της Τουρκίας) και στάληκε στην Τουρκία χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Ο Τούρκος συνταγματάρχης είχε πάρει την υπηκοότητα του ψευδοκράτους και έμενε και δραστηριοποιούνταν στα κατεχόμενα. Η Κίπρις ποστασί προσθέτει ότι οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες ερευνώνται όπως και τα στοιχεία που τον διασυνδέουν με την οργάνωση του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ισλαμιστή ηγέτη Φετουλάχ Γκιουλέν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network