MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τ/κ ΜΜΕ: Η ενδεχόμενη συνάντηση ΠτΔ – Ακιντζί στο επίκεντρο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο ενδεχόμενο συνάντησης Ακιντζί – Αναστασιάδη αναφέρεται ο τ/κ Τύπος σήμερα μετά τις εξελίξεις στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής και τη θετική αντίδραση του Τ/κ ηγέτη, μέσω του εκπροσώπου του, ενώ αναφορά γίνεται και στην γυναίκα τ/κ καταγωγής, που ήταν ένα από τα θύματα των επιθέσεων στο Λονδίνο.

Advertisement

Η “Αφρίκα” (Αφρική) με τίτλο “Εν τέλει ο Ακιντζί συγκατατέθηκε” αναφέρεται στη γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη με την οποία εκφράζεται η ικανοποίηση του Μουσταφά Ακιντζί για την απόφαση της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής. Αλλού γράφει για καβγά για αύξηση των μισθών αφού οι συντεχνίες των νοσοκόμων και των “δημοσίων υπαλλήλων” διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις των μισθών μόνο των γιατρών του “δημοσίου”. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι έγινε σαμποτάζ στο “δήμο” Κιόνελι στον αγωγό μεταφοράς νερού από την Τουρκία.

Η “Χαλκίν Σεσί” (Φωνή του λαού) με τίτλο “Και πάλι προς το τραπέζι” αναφέρεται στις εξελίξεις μετά την έγκριση της πρότασης του ΔΗΣΥ, τη δήλωση του εκπροσώπου του Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού, και τη δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες. Αλλού γράφει ότι η τ/κ καταγωγής Αισιέ Φραντέ, που έχασε τη ζωή της στις επιθέσεις στο Λονδίνο, πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στο περιστατικό στην Αμβέρσα του Βελγίου, με την προσπάθεια ενός οδηγού να χτυπήσει πεζούς με το όχημά του και το πώς εμποδίστηκε από την αστυνομία.

Η “Χαβαντίς” (Είδηση) με τίτλο “Η τρομοκρατία έκαψε την ψυχή μας” αναφέρεται στο τ/κ καταγωγής θύμα των επιθέσεων του Λονδίνου. Στο δεύτερο θέμα του πρωτοσέλιδου γράφει ότι ο διευθυντής της εταιρείας Τ&Τ που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου τερματικού και αεροδιαδρόμου στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου δήλωσε στην εφημερίδα, απευθυνόμενος προς την “κυβέρνηση”, ότι εάν τους παραδιδόταν η έκταση εγκαίρως ο χώρος θα ήταν έτοιμος.

Η “Κίπρις” (Κύπρος) με τίτλο “Τσαπατσούλικες δουλειές” γράφει ότι στον πιο επικίνδυνο ορεινό δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας οι μπετονιέρες πηγαίνουν στο δρόμο και από πίσω αφήνουν υπολείμματα μπετόν κάνοντας το δρόμο ακόμα πιο επικίνδυνο για τους οδηγούς. Αλλού γράφει ότι εδώ και 9 μήνες δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν τις τουαλέτες στο “κρατικό” νοσοκομείο Τζενγκίζ Τοπέλ στην περιοχή της Λεύκας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι Αναστασιάδης και Ακιντζί είναι έτοιμοι να συναντηθούν.

Η “Γενί Ντουζέν” (Νέα τάξη) με τίτλο “Κρίμα αυτά τα παιδιά!” αναφέρεται σε επιστολή του “υπουργείου υγείας” προς το “ίδρυμα περιορισμού των κοινωνικών κινδύνων” για να εκκενώσει το κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης εντός 30 ημερών, χωρίς να δίδονται εναλλακτικές για το πού να μεταφερθούν τα παιδιά που πηγαίνουν σε αυτό το κέντρο. Αλλού γράφει ότι υπάρχει ελπίδα για επανεγκατάσταση των Μαρωνιτών στην Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ο “δήμαρχος” Κερύνειας επιβεβαίωσε ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι λύματα ρίχνονται σε θαλάσσια περιοχή της πόλης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ShootandGoal