MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τ/κ ΜΜΕ: «Είσοδος με διπλό εμβόλιο χωρίς καραντίνα»

Advertisement

Sponsored by exness

«Είσοδος με διπλό εμβόλιο χωρίς καραντίνα» – Επισκόπηση Tουρκοκυπριακού Τύπου

Η έναρξη αφίξεων χωρίς καραντίνα για όσους έχουν ολοκληρώσει εμβολιαστικό σχήμα, το σκάνδαλο της αναπτυξιακής και κατασκευαστικής εταιρείας Μπουλούτ στα κατεχόμενα αλλά και η παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου σήμερα και αύριο στα κατεχόμενα, είναι στα πρωτοσέλιδα του τ/κ Τύπου σήμερα.

Advertisement

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Είναι της ΜΙΤ ρε, είναι άνθρωπος της Τουρκίας», αναφέρεται στο σκάνδαλο της εταιρείας ανάπτυξης γης «Μπουλούτ» και τον Ερμάν Τσιτίμ, εναντίον του οποίου προσπάθησαν εξαπατημένοι πελάτες να υποβάλλουν μήνυση στην «αστυνομία», όπου πήραν την απάντηση που αναγράφεται στον τίτλο του πρωτοσέλιδου, αλλά και στις «δυνάμεις ασφαλείας» που παρέπεμψαν στην «αστυνομία». Αλλού γράφει ότι από αυτή την Κυριακή καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας τις Κυριακές. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ο «υπουργός εσωτερικών» δήλωσε ότι ο θρησκευτικός τουρισμός προωθείται λόγω του Σεΐχη Ναζίμ (της Λεύκας).

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Είσοδος με διπλό εμβόλιο χωρίς καραντίνα», αναφέρεται στις δηλώσεις του «πρωθυπουργού» Σανέρ για τις νέες χαλαρώσεις, ενώ κάνει λόγο και για αντιφατικές δηλώσεις για το αν θα επαναλειτουργήσουν τα οδοφράγματα ή όχι. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι το ινστιτούτο ερευνών του «πανεπιστημίου» Εγγύς Ανατολή ανακάλυψε δείγματα του βρετανικού στελέχους στα κατεχόμενα. Αλλού αναφέρεται στο δράμα εκατοντάδων μεταναστών που χάνουν την ζωή τους στην Μεσόγειο θάλασσα προσπαθώντας να τη διασχίσουν προς χώρες της Ευρώπης.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Αρχίζουν οι αφίξεις με διπλό εμβόλιο χωρίς καραντίνα» αναφέρεται επίσης στην απόφαση της «κυβέρνησης» που θα αρχίζει να εφαρμόζεται από τις 10 Ιουνίου. Αλλού αναφέρει ότι ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι θα φτάσει σήμερα στα κατεχόμενα μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας και Δασών της Τουρκίας. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην παρενόχληση 12χρονου κοριτσιού από 17χρονο αγόρι και γράφει ότι η υπόθεση κατέληξε στο «δικαστήριο».

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «O υπουργός δεν είχε ιδέα για τον κανονισμό» γράφει ότι ο «υπουργός τουρισμού» είπε χθες στη «βουλή» ότι δεν υπάρχει κάτι σε σχέση με τον θρησκευτικό τουρισμό και φάνηκε να αγνοεί την τροποποίηση του σχετικού «κανονισμού» από το «υπουργικό συμβούλιο» για την παροχή άδειας παραμονής σε τέτοιου είδους τουρίστες. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στη διήμερη παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου στα κατεχόμενα σημειώνοντας ότι θα συμμετάσχει σε συνάντηση με όλους τους προέδρους της νεολαίας του ΑΚΡ στην Τουρκία με το παράρτημα στα κατεχόμενα. Αλλού γράφει ότι ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Ασίμ Ακάνσοϊ ζήτησε να γίνει ξανά έρευνα για τη δολοφονία του Κουτλού Ανταλί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network