MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τ/κ ΜΜΕ: Δραπέτης έδωσε 20 χιλιάδες στερλίνες σε «αστυνομικό» για να τον βοηθήσει να αποδράσει

Advertisement

Sponsored by exness

«Αστυνομικός» λαδώθηκε με 20 χιλιάδες στερλίνες και βοήθησε σε απόδραση – Επισκόπηση τουρκοκυπριακού Τύπου

Advertisement

Η πρωτοφανής υπόθεση «λάδωσης» «αστυνομικού» για να βοηθήσει κατάδικο να αποδράσει, η κατάσταση στην «δημόσια υπηρεσία» και στους «ημικρατικούς οργανισμούς», οι ανησυχίες ότι στις φυλακές υπάρχει έξαρση  μεταδοτικών ασθενειών και οι δηλώσεις του «πρωθυπουργού» ότι αναμένονται σύντομα εξελίξεις στο θέμα της υπογραφής του «οικονομικού πρωτοκόλλου» με την Τουρκία είναι μερικά από τα θέματα που προβάλλουν στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα οι πέντε τουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Ποιος είναι ο αστυνομικός που βοήθησε στον απόδραση δραπέτη από την φυλακή με 20 χιλιάδες στερλίνες;» κάνει αναφορά στην υπόθεση λάδωσης «αστυνομικού» με το ποσό των 20 χιλιάδων στερλινών ώστε να βοηθήσει στην απόδραση κατάδικου ενώ ο αρθρογράφος κάνει αναφορές σε άλυτες αστυνομικές υποθέσεις σημειώνοντας ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την «αστυνομία». Γράφει αλλού ότι ενώ ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Λευκωσίας έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το θέμα των συμμοριών στην εντός των τειχών πόλης της Λευκωσίας εντούτοις και το «υπουργείο δικαιοσύνης» αλλά και η «αστυνομία» δεν έχουν προβεί σε οποιανδήποτε ενέργεια.

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Ανησυχίες για μεταδοτικές ασθένειες στην φυλακή» γράφει ότι σύμφωνα τον πρόεδρο της «συντεχνίας» ίσων δικαιωμάτων και δικαιοσύνης, στις φυλακές στα κατεχόμενα αυξάνονται ανησυχητικά τα περιστατικά με μεταδοτικές ασθένειες και παρά τις προειδοποιήσεις το «κράτος» δεν προβαίνει σε καμία ενέργεια. Γράφει ακόμα ότι, πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η άσκηση έρευνας και διάσωσης υπολοχαγού Τζανέρ Γκιόνελι στην θαλάσσια περιοχή κατεχόμενης Αμμοχώστου. Αναφορά γίνεται και σε έκθεση καλλιτεχνών από το Καζακιστάν στο παράνομο πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Τα μάτια είναι στραμμένα στην Άγκυρα» προβάλλει δηλώσεις του «πρωθυπουργού» Ερσίν Τατάρ στην εφημερίδα στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα της υπογραφής του «οικονομικού πρωτοκόλλου» μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους, λέγοντας ότι αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Αλλού αναφέρεται σε περίπτωση Ε/κ, ο οποίος θα αποζημιωθεί από την «επιτροπή αποζημιώσεων» με το ποσό των 428 χιλιάδων στερλινών, μετά και από απόφαση του ΕΔΑΔ. Γράφει ακόμα ότι η «αστυνομία» συνέλαβε άντρα ως ύποπτο για εξάσκηση σωματικής βίας εναντίον της συντρόφου του. Ο ύποπτος είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση τον Μάιο, μετά από κατηγορία εναντίον του για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Σάπιο σύστημα» γράφει ότι παρά τις κατηγορίες εδώ και χρόνια των πολιτών για ατασθαλίες των «δημοσίων υπαλλήλων» αλλά και υπαλλήλων των «ημικρατικών οργανισμών» εντούτοις συνεχίζονται οι ατασθαλίες και διασπάθιση «δημοσίου χρήματος» με το «κράτος» να παραμένει αμέτοχο ενώ η υπομονή των πολιτών εξαντλείται. Γράφει ακόμα ότι σε έξι χρόνια ποινής φυλάκισης καταδικάστηκε ο οδηγός φορτηγού, ο οποίος λόγω απρόσεχτης οδήγησης παρέσυρε στον θάνατο δύο άτομα. Προβάλλει ακόμα δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου και τον εντοπισμό της σορού της μικρής Σιέρα.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Σύνδεση ωσάν να μιλάς με την Ελβετία» γράφει ότι η τηλεφωνική επικοινωνία μέσω κινητών μεταξύ κατεχομένων και ελεύθερων περιοχών θα στοιχίζει ακριβά λόγω υψηλών χρεώσεων περιαγωγής (roaming). Γράφει ακόμα ότι, η «αστυνομία» άρχισε τις έρευνες σχετικά με τις δηλώσεις φυγόδικου κατάδικου τις οποίες δημοσίευσε χθες στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα, ενώ ανακρίσεις πάρθηκαν και από τους δημοσιογράφους που δημοσίευσαν το θέμα. Αναφορά γίνεται και σε απόφαση «δικαστηρίου» σε υπόθεση απρόσεχτης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ατόμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network