MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τ/κ ΜΜΕ: «Χάσαμε ζωές στην πλημμύρα… Και ο πόνος και οι ζημιές μεγάλες»

Advertisement

Sponsored by exness

Η τραγωδία με τους τρεις νεκρούς και έναν αγνοούμενο στο επίκεντρο του Τ/κ τύπου – Επισκόπηση τουρκοκυπριακού Τύπου 

Advertisement

Η τραγωδία με τους τρεις νεκρούς και έναν αγνοούμενο, θύματα των έντονων καιρικών συνθηκών είναι το κύριο θέμα και μοναδικό θέμα στο οποίο αναφέρονται στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα οι πέντε τουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Είστε δολοφόνοι» κατηγορεί τις «αρχές» για τον θάνατο των νεαρών κατά τις πλημμύρες και γράφει ότι οι παράνομες άδειες που δίνονται για ανέγερση κατοικιών, η κατασκευή δρόμων χωρίς να πληρούν τα κριτήρια είναι μερικά από τα λάθη των «αρχών», λάθη τα οποία πληρώνουν αθώα θύματα. Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες των τεσσάρων νεαρών επιβατών του οχήματος που παρασύρθηκε στον δρόμο Λευκωσίας- Κερύνειας αλλά και φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο βρέθηκαν οι τρεις σοροί από τα τέσσερα θύματα. Ακόμα αγνοείται η 18χρονη Γκιουνάϊ Κάμπα.

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Μας πόνεσε η πλημμύρα» γράφει ότι μεγάλος είναι ο πόνος για τον θάνατο των τεσσάρων νέων κατά τις πλημμύρες των οποίων μόνο οι τρεις σοροί βρέθηκαν, ενώ αναζητείται η νεαρή Γκιουνάϊ. Στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει και μεγάλες υλικές ζημιές.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Θρηνούμε» γράφει ότι το βράδυ της Τετάρτης έκρυβε μια τραγωδία κατά την οποία τέσσερις νέοι έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επενέβαιναν παρασύρθηκε σε γκρεμό. Έχουν ανευρεθεί τρία από τα τέσσερα πρόσωπα, ενώ αναζητείται ακόμα η νεαρή κοπέλα. Στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες των θυμάτων αλλά και από το σημείο της τραγωδίας.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Και ο πόνος και οι ζημιές μεγάλες», αναφέρεται στον χαμό των τεσσάρων νέων, δύο αντρών και δύο γυναικών, ηλικίας 18-23. Οι σοροί των τριών επιβατών στο όχημα το οποίο παρασύρθηκε στον δρόμο Λευκωσίας- Κερύνειας στο σημείο Τσίκλος, έχουν βρεθεί, ενώ αναζητείται ακόμα η 18χρονη Γκιουνάϊ. Η εφημερίδα συνοδεύει το δημοσίευμα της με φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας αλλά και φωτογραφίες από την περιοχή Λαπήθου με υλικές ζημιές και καταστροφές που προκάλεσαν κατολισθήσεις βράχων αλλά και τα ορμητικά νερά από τις πλημμύρες.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Χάσαμε ζωές στην πλημμύρα» γράφει ότι τρεις νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι ο απολογισμός των έντονων καιρικών συνθηκών της Τετάρτης, ενώ μετά και από οδηγίες του «υπουργείου παιδείας» τα σχολεία θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά. Η εφημερίδα δημοσιεύει και δηλώσεις του «πρωθυπουργού» Τουφάν Ερχιουρμάν ο οποίος καλεί τον κόσμο να παραμείνουν ήρεμοι και να υπακούσουν τις οδηγίες και προειδοποιήσεις των «αρχών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network