MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τ/κ εργολάβοι οικοδομών πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Τ/κ εργολάβοι οικοδομών πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις στα κατεχόμενα – Κάλεσαν την «κυβέρνηση» να επιλύσει τα προβλήματα του κλάδου

Η Τ/κ Ενωση Εργολάβων Οικοδομών πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην κατεχόμενη Λευκωσία κλείνοντας με βαρέα οχήματα δρόμους και αφήνοντας μαύρα στεφάνια στο κτήριο της “βουλής” με παραλήπτες τον «πρωθυπουργό» και τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και τους «υπουργούς οικονομικών, εσωτερικών, μεταφορών» και «δημοσίων έργων».

Advertisement

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα οι διαδηλωτές μετέβησαν ακολούθως στο «πρωθυπουργικό γραφείο» παρκάροντας εκεί τα οχήματά τους και κρατώντας πανό στα οποία αναγραφόταν ότι «Το πρόβλημα είναι πρόβλημα όλων μας, το μέλλον είναι το μέλλον όλων μας», «Εσείς σκέφτεστε τις ΄εκλογές΄ εμείς σκεφτόμαστε το ψωμί», «Θέλουμε την ανάπτυξη με το να παράγουμε έργο και όχι με το να επαιτούμε».

Η Τ/κ Ενωση Εργολάβων Οικοδομών κάλεσε την «κυβέρνηση» ή επιλύσει τα προβλήματα του κλάδου ή να φύγει και την κάλεσε σε παραίτηση.

«Μια κοινωνία που δεν κερδίζει την οικονομική της ελευθερία δεν μπορεί να είναι και πολιτικά ελεύθερη και για να είναι μια χώρα οικονομικά ελεύθερη πρέπει να αναπτύξει τους δικούς της τομείς», αναφέρει η ένωση σε ανακοίνωσή της.

Ο Πρόεδρος του τ/κ Εμπορικού Επιμελητηρίου, Τουργάι Ντενίζ, ο Πρόεδρος του τ/κ Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Καντάν Αβουντούκ και ο Πρόεδρος του τ/κ Συνδέσμου Ξενοδόχων, Ντιμάγκ Καγκινέρ εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς την εκδήλωση διαμαρτυρίας των Τ/κ Εργολάβων Οικοδομών.

Οι διαδηλωτές ήθελαν να συναντηθούν με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό έτσι άφησαν τα οχήματά τους μπροστά από το κτήριο όπου στεγάζεται το γραφείο του.

Δήλωσαν ότι εάν δεν επιλυθούν τα προβλήματα του κλάδου θα συνεχίσουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και κατά το Μπαϊράμι το οποίο αρχίζει την Παρασκευή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network