MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συζήτησαν για την προστασία του περιβάλλοντος Αρχηγός Αστυνομίας και Κλέλια Βασιλείου

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση με την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα. Κλέλια Βασιλείου είχε σήμερα στο γραφείο του, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης – Συζήτησαν για την προστασία του περιβάλλοντος – Έρχεται η εφαρμογή Help Direct – Πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε μηχανισμό αναφοράς διαφόρων περιστατικών προς την Αστυνομία

Συνάντηση με την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα. Κλέλια Βασιλείου είχε σήμερα στο γραφείο του, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης για συζήτηση αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της Επιτρόπου.

Advertisement

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Βοηθός Αρχηγός Διοίκησης κ. Χρίστος Μαυρής και άλλοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, o Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cyta κ. Θεόδουλος Μακρυγιάννης και o Γενικός Διευθυντής της Cytacom Solutions κ. Άγγελος Κουντούρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Αστυνομίας, καθώς και θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα στο χειρισμό περιπτώσεων παραβατικών συμπεριφορών σε σχέση με το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα η παράνομη απόρριψη σκυβάλων σε μη ελεγχόμενους χώρους.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει η Cyta, η οποία ετοιμάζει και αναμένεται να προσφέρει στην Κυπριακή Κοινωνία, την εφαρμογή (application) για έξυπνες συσκευές “Help Direct”.

Μέσω της εφαρμογή αυτής, οι πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε μηχανισμό αναφοράς διαφόρων περιστατικών προς την Αστυνομία, ή/και σε άλλες Υπηρεσίες, τόσο για τα πιο πάνω, αλλά και για άλλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η εφαρμογή αυτή θα τεθεί σε λειτουργία πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network