MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύστημα καραντίνας στο σπίτι θα εφαρμοστεί στα κατεχόμενα για τον χειμώνα

Advertisement

Sponsored by exness

Σύστημα καραντίνας στο σπίτι θα εφαρμοστεί στα κατεχόμενα για τον χειμώνα – Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας», Αλί Πιλλί

Μετά τη δοκιμή της καραντίνας στο σπίτι με βραχιολάκι τις τελευταίες ημέρες και λόγω του υψηλού κόστους της υποχρεωτικής παραμονής σε ξενοδοχεία, στα κατεχόμενα θα περάσουν στη μόνιμη καραντίνα στο σπίτι, σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας», Αλί Πιλλί.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Πιλλί σε δηλώσεις στον «Μπαϊράκ» είπε ότι το καλύτερο μέτρο είναι η καραντίνα σε ξενοδοχεία που όμως έχει κοστίσει στο ψευδοκράτος 45 εκ και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Προετοιμάζονται πρόσθεσε, για την καραντίνα στο σπίτι καθώς έρχεται ο χειμώνας και οι εποχικές γρίπες και ιώσεις αναμένεται να αυξήσουν τους ασθενείς.

Ο κ. Πιλλί είπε ότι έχουν ζητήσει 50.000 εμβόλια γρίπης αλλά υπάρχει δυσκολία παγκοσμίως στο να αντεπεξέλθουν οι εταιρείες παραγωγής στη ζήτηση. Ωστόσο, πρόσθεσε, αναμένουν ότι αυτή η ποσότητα θα τους παραδοθεί. Προτεραιότητα, ανέφερε, θα έχουν οι χρόνιοι ασθενείς, από τους οποίους ζήτησε να προσέχουν και να μην βγαίνουν από το σπίτι αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Ερωτηθείς για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ο κ. Πιλλί είπε ότι αναμένεται να είναι έτοιμο εντός Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μόλις εγκριθεί στα κατεχόμενα θα το έχουν σε πολύ λίγες μέρες.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι γιατροί στα κατεχόμενα ζητούν με ανακοίνωσή τους να γίνεται έλεγχος στα εργαστήρια που κάνουν τους ελέγχους PCR.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network