MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύσκεψη υπό τον Ακιντζί για την πορεία της κινητής τηλεφωνίας

Advertisement

Sponsored by exness

Σύσκεψη υπό τον Ακιντζί για την πορεία της κινητής τηλεφωνίας – Telsim Vodafone και Türkcell έδωσαν στον κ. Ακιντζί στατιστικά στοιχεία

Advertisement

Χωριστές αλλά και κοινή συνάντηση είχε ο Τ/κ ηγέτης με τους διευθυντές των δύο εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στα κατεχόμενα, την πρώτη μετά τις 11 Ιουλίου που άρχισαν να λειτουργούν τα κινητά και στις δύο πλευρές.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα,  οι διοικήσεις των εταιρειών Telsim Vodafone και Türkcell έδωσαν στον κ. Ακιντζί κάποια στατιστικά στοιχεία για τη χρήση των κινητών και αντάλλαξαν απόψεις για το πώς μπορεί η χρήση των κινητών να γίνει πιο ευρεία. Σχετική ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρει ότι συζήτησαν επίσης τρόπους μείωσης του κόστους της χρήσης των κινητών με μείωση του σχετικού φόρου σε όλες τις τιμές/τιμολογήσεις, κι άλλων τρόπων και συμφώνησαν να διαβουλευθούν το θέμα και με την «κυβέρνηση».

Σημειώθηκε επίσης, αναφέρεται, η σημασία να γίνουν μαζί με την «νότια» Κύπρο τα βήματα που χρειάζονται για να λειτουργούν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (πρόσβαση στο διαδίκτυο) και στις δύο πλευρές του νησιού.

Προστίθεται ότι οι διευθυντές των δύο εταιρειών δήλωσαν πως μετά το 2003 και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, η λειτουργία των κινητών τηλεφώνων και στις δύο πλευρές είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και ευχαρίστησαν για την επιμονή του σε αυτό το μέτρο, τον Μουσταφά Ακιντζί.

Ακολούθησε σύσκεψη όλων των πλευρών στην παρουσία και της συντονίστριας από τ/κ πλευράς των Τεχνικών Επιτροπών, Μελτέμ Ονουρκάν Σαμανί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network