MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύσκεψη ΚΟΑΠ για απάμβλυνση των συνεπειών από τις πυρκαγιές

Advertisement

Sponsored by exness

Σύγκληση σύσκεψης του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών για απάμβλυνση των συνεπειών από τις πυρκαγιές – Καλούνται οι αιτητές αγροτικών επιδοτήσεων που έχουν πληγεί να ενημερώσουν τον Οργανισμό

Advertisement

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών, Τίμης Ευθυμίου, συγκάλεσε σύσκεψη στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ώστε να προσδιοριστεί ο τρόπος συνεισφοράς του Οργανισμού στην απάμβλυνση των συνεπειών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαστίζουν τον τόπο μας το τελευταίο τριήμερο.

Kαλούνται, οι αιτητές αγροτικών επιδοτήσεων που έχουν πληγεί τα αιτούμενα τους τεμάχια και έχουν καταστεί μη επιλέξιμα επιδότησης, να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με την Παγκύπρια Γραμμή Εξυπηρέτησης του Αγρότη (77771999) ή με τα επαρχιακά γραφεία του ΚΟΑΠ και παράσχουν λεπτομέρειες των πυρόπληκτων τεμαχίων τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑΠ, απαραίτητη είναι η καταγραφή των ζημιών, ειδικά εκείνων των τεμαχίων που έχουν αιτηθεί στον ΚΟΑΠ, ώστε να μπορέσει ο Οργανισμός να προστατέψει καλύτερα τους αιτητές του.

 Επιπλέον, ο ΚΟΑΠ μελετά τρόπους εξεύρεσης Ευρωπαϊκών και άλλων κονδυλίων ώστε να λειτουργήσει ενισχυτικά προς τους πληγέντες γεωργοκτηνοτρόφους. Τις επόμενες μέρες, ο ΚΟΑΠ θα συνεργαστεί στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα συνεισφέρει με τις απόψεις του, ώστε να εξευρεθούν εκείνοι οι τρόποι που θα καταπραΰνουν τους πληγέντες γεωργοκτηνοτρόφους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network