MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύσκεψη για πολιτογραφήσεις στη Νομική Υπηρεσία. Αποφασίζεται αν θα καταχωρηθούν και άλλες υποθέσεις (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για πολιτογραφήσεις – Επί τάπητος υποθέσεις που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να αποφασιστεί κατά πόσον θα καταχωρηθούν

«Η Νομική Υπηρεσία παρακολουθεί στενά την πορεία των ανακρίσεων για το θέμα των πολιτογραφήσεων. Είναι άλλωστε γνωστό ότι πολύ συχνά γίνονται τέτοιες συσκέψεις, ανταλλάζουμε απόψεις με την ηγεσία της αστυνομίας και τους ανακριτές» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για τη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Advertisement

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και τα μέλη της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Όπως πληροφορούμαστε στο επίκεντρο της σύσκεψης, τίθενται υποθέσεις πολιτογραφήσεων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διερεύνησης, προκειμένου να αποφασιστεί η συνέχεια και κατά πόσον αυτές μπορούν να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την παραλαβή του πορίσματος για τον άτυχο Θανάση Νικολάου από τους δύο ποινικούς ανακριτές, ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρθηκε στις έρευνες για τις πολιτογραφήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει χρονοτριβή για τις υποθέσεις αυτές.

«Σκοπός μας είναι να συμπληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, όσον το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις για να μπορέσεις εκεί και όπου απαιτείται ή κρίνεται σωστό να καταχωρηθούν. Κάποιες υποθέσεις είναι αρκετά προχωρημένες, αυτές θα δούμε τι γίνεται σήμερα και θεωρώ ότι θα είμαστε σε καλύτερη θέση να ξέρουμε πως προχωρούν και ποιες υποθέσεις» είπε.

 

«Όπως γνωρίζετε, μόλις συμπληρώνεται μια υπόθεση και τύχει αξιολόγησης, λαμβάνονται αποφάσεις από την υπηρεσία χωρίς χρονοτριβή. Το θέμα είναι να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο γιατί αυτές οι υποθέσεις είναι πολύπλοκες, πολλές φορές. Πάντως γίνεται μια συνεχής αξιολόγηση και πιστεύω και η σημερινή συνάντηση θα βοηθήσει» ανέφερε.

«Η Αστυνομία εξετάζει όλες τις υποθέσεις, το πόσες θα καταχωρηθούν στο δικαστήριο εξαρτάται» ήταν το σχόλιο του Γενικού Εισαγγελέα ερωτηθείς σχετικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal