MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύσκεψη για ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης έργων πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό

Advertisement

Sponsored by exness

Σύσκεψη για ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης έργων πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό – Παρουσιάστηκε η συνολική κατάσταση έργων για επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Αμμοχώστου – Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες για επίσπευση διαδικασιών

Στο πλαίσιο της ανασκόπησης από την Κυβέρνηση, της πορείας υλοποίησης έργων σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου τα οποία έχουν εξαγγελθεί και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία υπηρεσιακή σύσκεψη, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Advertisement

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε η συνολική κατάσταση των έργων για τις επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Αμμοχώστου και έγινε παρουσίαση και συζήτηση με επίκεντρο τα έργα που βρίσκονται υπό κατασκευή ή δρομολογήθηκε η υλοποίηση τους, αλλά και τα έργα που παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Κατά τη σύσκεψη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες για επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης έργων, κυρίως εκείνων που αναμένεται να συμβάλουν άμεσα και σημαντικά στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network