MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συσκέψεις στην Αστυνομία για φαινόμενα βίας στα γήπεδα. «Βαρόμετρο» η επόμενη αγωνιστική

Advertisement

Sponsored by exness

Επί τάπητος τα τελευταία επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων – Βαρόμετρο η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου – Συσκέψεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας σε συνέχεια και των προειδοποιήσεων ακόμα και για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ή διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών

Έντονος προβληματισμός στην Αστυνομία για τα πρόσφατα επεισόδια οπαδών εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Advertisement

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη το Protathlima.com, η ηγεσία της Αστυνομίας απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ, μέσω της οποίας καθιστούσε σαφές το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα. Στη συγκεκριμένη επιστολή, που κοινοποίησε η ΚΟΠ σε όλα τα σωματεία, αναφέρεται ξεκάθαρα η ετοιμότητα της Αστυνομίας να προχωρήσει και με απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ή ακόμα και με διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών εάν κριθεί αναγκαίο.

Από την προηγούμενη Δευτέρα, μετά και τα επεισόδια στο ΓΣΠ, γίνονται απανωτές συσκέψεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας προς εξεύρεση λύσεων. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, τις προηγούμενες μέρες αξιολογήθηκαν από τις αστυνομικές διευθύνσεις οι αγώνες του Σαββατοκύριακου ανά επαρχία σε επίπεδο επικινδυνότητας, τα μέλη της δύναμης που θα χρησιμοποιηθούν για την αστυνόμευση τους ενώ αποφασίστηκε και ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί. Μάλιστα, εάν κριθεί αναγκαίο δεν αποκλείεται να γίνει και μετακίνηση αστυνομικών από επαρχίες.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου θεωρείται σε μεγάλο βαθμό βαρόμετρο για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν, προκειμένου να εκλείψουν φαινόμενα βίας στα κυπριακά γήπεδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal