MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο. 3 ντελιβεράδες εργάζονταν παράνομα

Advertisement

Sponsored by exness

Επιχείρηση Αστυνομίας στην Πάφο κατά της παράνομης εργοδότησης και παράνομης απασχόλησης

Συνέχεια στις δράσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης και της παράνομης απασχόλησης, έδωσαν την Κυριακή μέλη της Αστυνομίας, με συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων προσώπων που εργάζονται ως διανομείς, για παράδοση κατ’ οίκον φαγητού.

Advertisement

Η σημερινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Πάφο, από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ – της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Κατά τη διάρκεια της ελέγχθηκαν 18 διανομείς, από τους οποίους οι δύο Κύπριοι, οι πέντε Ευρωπαίοι υπήκοοι, και οι έντεκα υπήκοοι τρίτων χωρών.

Τρεις από τους υπηκόους τρίτων χωρών, που υποβλήθηκαν σε έλεγχο μετά από ανακοπή των οχημάτων που οδηγούσαν, διαπιστώθηκε ότι εργάζονταν παράνομα και συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης.

Πρόκειται για 28χρονο, 27χρονο, και 25χρονο, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Κύπρο, ωστόσο εργάζονταν παράνομα ως διανομείς, αφού δεν είχαν καταχωρήσει στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων τα απαραίτητα συμβόλαια με τους εργοδότες τους και δεν είχαν λάβει σχετική άδεια εργασίας από το αρμόδιο Τμήμα Αρχείου, Πληθυσμού και Μετανάστευσης.

Παράλληλα των υποθέσεων παράνομης απασχόλησης που διερευνώνται εναντίον των τριών διανομέων, υποθέσεις παράνομης εργοδότησης διερευνώνται και εναντίον των δύο εργοδοτών τους. Τη διερεύνηση ανέλαβε το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πόλεως Πάφου.

Οι δράσεις για αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης εργοδότησης και παράνομης απασχόλησης, με καθημερινούς ελέγχους, συνεχίζονται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network