MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνολικά 69 ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς. 80 άτομα στο Eden Resort

Advertisement

Sponsored by exness

Συνολικά 69 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου – «Παρά την κούραση το προσωπικό δεν έπαψε ποτέ να δείχνει το φιλότιμο και την έγνοια του», λέει η Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη

Στους 69 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Advertisement

Από τους 69 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι 4 βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης.

Οι 24 από τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκαν από διάφορα Ιδρύματα.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 80 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Με δηλώσεις της στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη απηύθυνε έκκληση στον κόσμο «για τήρηση των μέτρων που εξαγγέλλονται κατά καιρούς από το Υπουργείο Υγείας, δηλαδή να φορούν τη μάσκα, να τηρούν τις αποστάσεις και γενικά να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής».

Ταυτόχρονα απηύθυνε ένα «μεγάλο ευχαριστώ προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς, αφού παρά το γεγονός ότι εργάζεται εδώ και μήνες και έχει πάθει υπερκόπωση, εντούτοις συνεχίζει την εργασία του με τον ίδιο ζήλο και φροντίζει με αγάπη τους ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Παρά την κούραση που αισθάνεται το προσωπικό εντούτοις δεν έπαψε ποτέ να δείχνει το φιλότιμο και την έγνοια του για τους νοσηλευόμενους».

Η κ. Χατζηγιάννη παρέπεμψε επίσης στα λόγια του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σύμφωνα με τα οποία «την εποχή της πανδημίας μένουμε διαιτώμενοι εις την οικία μας, στραβοπατούντες από δωμάτιον εις δωμάτιο, ως ποταμιαία καβούρια, αλιβάνιστοι, αλειτούργητοι, ακοινώνητοι, με την ελπίδα ότι σύντομα θα ανθρωπέψουμε και πάλι…».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network