MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συννεφιασμένη Μεγάλη Τετάρτη με… απ’ όλα! Από βροχές μέχρι καταιγίδες και σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος – Από βροχές μέχρι καταιγίδες – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.  Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Παρασκευή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος,  κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις,  ενώ τοπικά αναμένεται να πέσουν βροχές,  αρχικά κυρίως ελαφρές, ενώ από το μεσημέρι και μετά δυνατό να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  γενικά μέτριοι 4  και τοπικά μέχρι ισχυροί 4  με 5 Μποφόρ,  ενώ στα προσήνεμα παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 5  με 6  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη,  και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20  βαθμούς στα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 22  βαθμούς στο εσωτερικό τα νότια και βόρεια παράλια,  στους 24  στα δυτικά παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  και παροδικά στα ανατολικά,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 16  στα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 13  στα υπόλοιπα παράλια και στους 8  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network