MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συννεφιασμένη Κυριακή… όταν σε βλέπω βροχερή

Advertisement

Sponsored by exness

Πιο κάτω αναλυτικα η πρόβλεψη για τον καιρό 

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,nασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network