MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συννεφιασμένη Κυριακή… με αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Advertisement

Sponsored by exness

Διαστήματα με ηλιοφάνεια και περιόδοι με συννεφιά το σημερινό «μενού» του καιρού- Και σήμερα σκόνη στην ατμόσφαιρα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα υπάρχουν διαστήματα με ηλιοφάνεια, αλλά και περίοδοι με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αλλά το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, όμως, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, στα νότια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα δυτικά, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σταδιακά αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, που από το βράδυ θα υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network