MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συννεφιά, βροχές και χιόνια αλλά… ανεβαίνει δειλά-δειλά η θερμοκρασία!

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά το έντονο ψύχος ξεκινάει η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας – Στο καιρικό μενού βροχές, χιόνια και παγετός – Πότε αλλάζει ο καιρός – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 5 εκατοστά.

Σήμερα αρχικά, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Στα ορεινά θα επικρατεί παγετός. Στα ημιορεινά και αργότερα και σε περιοχές του εσωτερικού θα σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους -2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αλλάζει σιγά- σιγά ο καιρός

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά.

Τη Δευτέρα αρχικά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network