MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεργασία ΠΔΣ με παγκόσμιο συμβουλευτικό οργανισμό για πρόγραμμα πιστοποίησης για ρωσικές κυρώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Τη συνεργασία του με τον παγκόσμιο οργανισμό παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου K2 Integrity ανακοίνωσε ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος (ΠΔΣ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, η συνεργασία αυτή παρέχει στα μέλη του ΠΔΣ τη δυνατότητα εξειδικευμένης πρόσβασης στο πρόγραμμα Certified Risk Management Specialist – Russia Sanctions (CRMS-RS) με μειωμένη τιμή.

Advertisement

Προστίθεται ότι μέλη του ΠΔΣ που θα εγγραφούν για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έχουν επίσης πρόσβαση στην τρέχουσα δέσμη προγραμμάτων, τα οποία επικεντρώνονται σε θεματικές όπως η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και στην πάταξη της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (CFT), διαχείριση κινδύνων από κυρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, καταπολέμηση της δωροδοκίας και της διαφθοράς (ABC) και άλλων περιπτώσεων απάτης.

Τα μέλη του ΠΔΣ, αναφέρεται, που θα αποκτήσουν την εν λόγω πιστοποίηση, για το έτος απόκτησής της δεν θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση σε θέματα εποπτικού ελέγχου ως υπό την ιδιότητά τους ως λειτουργοί συμμόρφωσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network