MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθησαν προπονητής και παίχτης για το ξύλο σε διαιτητές στο αγροτικό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία – Επιτέθηκαν σε διαιτητή και επόπτη στη Λεμεσό – Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Ορφέα Λευκωσίας και του Ποσειδώνα Γιόλου στην Ερήμη

Advertisement

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 41 και 31 χρόνων βάσει δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ορφέας Λευκωσίας – Ποσειδώνα Γιόλου που διεξήχθη χθες στο Κοινοτικό Στάδιο Ερμής στην Ερήμη, ο διαιτητής του αγώνα, σύμφωνα με την καταγγελία του, δέχθηκε επίθεση από τα πιο πάνω πρόσωπα της ομάδας του Ορφέα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αυτός έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κτυπήματα και από άλλα πρόσωπα τα οποία δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει.

Παράλληλα, επίθεση δέχθηκε και ο επόπτης του αγώνα, ο οποίος φαίνεται να κτυπήθηκε στο πρόσωπο από ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ορφέα, αλλά δεν ήταν σε θέση να τους αναγνωρίσει.

Διαιτητής και επόπτης μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ ο δεύτερος έφερε ερυθρότητα κάτω από το μάτι. Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network