MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση 5 πρόσωπα για διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση πέντε πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής

Advertisement

Πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας και έχουν τεθεί υπό κράτηση, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στην Λεμεσό.

Τη διάρρηξη κατήγγειλε στην Αστυνομία γύρω στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής, η ιδιοκτήτρια της οικίας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη της κατοικίας διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές της ίδιας μέρας και σύμφωνα με την παραπονούμενη, από την κατοικία κλάπηκαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον των υπόπτων, ο πρώτος από τους οποίους, ηλικίας 27 χρόνων, εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα χθες Σάββατο, 6 Ιουλίου. Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Αργότερα χθες, συγκεκριμένα λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι, εντοπίστηκε στην Λεμεσό και συνελήφθη, βάσει Δικαστικού εντάλματος, άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 18 χρόνων, ενώ γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, ακολούθησε η σύλληψη 17χρονης, βάσει Δικαστικού εντάλματος και λίγο πριν τις έξι το απόγευμα χθες, ακολούθησε η σύλληψη 21χρονου, επίσης βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Ο πέμπτος ύποπτος, επίσης ηλικίας 27 χρόνων, εντοπίστηκε γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, στην Λεμεσό και συνελήφθη με Δικαστικό ένταλμα από μέλη της Αστυνομίας.

Οι 27χρονος, 21χρονος, 18χρονος και 17χρονη, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα τριήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network