MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη ο δραπέτης των Κεντρικών Φυλακών

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο δραπέτης δύο μέρες μετά – Συνελήφθη σε ξενοδοχείο των κατεχομένων

Advertisement

Ο 27χρονος Ιrakli Guruli ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από τις Κεντρικές Φυλακές το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με άλλον ένα συγκρατούμενο του, ο οποίος όμως συνελήφθη την ίδια ώρα, εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο των κατεχομένων και συνελήφθη από την ψευδοαστυνομία. Ακολούθως παραδόθηκε στους άντρες των Ηνωμένων Εθνών και από εκεί στους άντρες της αστυνομίας της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της απόδρασης τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τρεις δεσμοφύλακες, ενώ διορίστηκε ερευνώντας λειτουργός από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο οποίος θα διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπόρεσαν να αποδράσουν οι δύο.

Σε δηλώσεις της νωρίτερεα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους ανέφερε ότι έχει αρχίσει ήδη η ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των ευθυνών των τριών μελών του προσωπικού, τα οποία υπηρετούσαν στο Κέντρο Ελέγχου των Φυλακών, όπου βρίσκονται τα κλειστά συστήματα παρακολούθησης, το σύστημα συναγερμού και το σύστημα lazer.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου για ανάκριση και αφού παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα μεταφερεθεί πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network