MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας. 35 χιλιάδες από επιχειρηματία

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες στον Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας – Κατηγορείται για κλοπή από δημόσιο λειτουργό – Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας.

Advertisement

Η Αστυνομία συνέλαβε το Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας, ηλικίας 55 χρόνων, για διευκόλυνση ανακρίσεων που διεξάγει σχετικά με καταγγελίες, μεταξύ των οποίων κλοπής από δημόσιο λειτουργό, δεκασμό, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό και διαφθορά.
 
Συγκεκριμένα, επιχειρηματίας, που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στην παραλία Μακένζη, στη Λάρνακα και διαμένει στο εξωτερικό, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι λόγω παρανομιών που υπήρχαν στο υποστατικό του, έδωσε στο Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, με σκοπό να διευθετήσει το θέμα.

Ωστόσο, η Αστυνομία που τις τελευταίες ημέρες διεξήγαγε έρευνες στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας, δεν εντόπισε να κατατέθηκε οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία του Δημαρχείου, ούτε υπήρχε αίτηση ή έγινε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των παρανομιών, όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας στην καταγγελία του.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας συνελήφθη το πρωί στο γραφείο του, στο Δημοτικό Μέγαρο και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network