MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη και το τέταρτο πρόσωπο για τις απειλές στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη και το τέταρτο πρόσωπο για το απειλητικό μήνυμα σε βάρος του 46χρονου Επιθεωρητή Οδικών μεταφορών στην Πάφο – Πρόκειται για 38χρονη κι αυτή υπάλληλος του Τμήματος –  Δεν θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου οι τέσσερις κατηγορούμενοι – Διερευνώνται οι ισχυρισμοί που έδωσαν στις Αρχές

Advertisement

Συνελήφθη και το τέταρτο πρόσωπο που αναζητείτο για την υπόθεση τοποθέτησης απειλητικού μηνύματος κάτω από την πόρτα της οικίας, του 46χρονου Επιθεωρητή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στην Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 46χρονος εντόπισε στην είσοδο της οικίας του μήνυμα, το οποίο τον καλούσε να σταματήσει κάποιες πράξεις γιατί θα βιαιοπραγήσουν εναντίον του.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, δύο άντρες και δύο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον της Αστυνομίας και ανακρινόμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση. Οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι υφιστάμενοι του Επιθεωρητή στο Τμήμα Οδικών μεταφορών και φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές μαζί του. Ο τέταρτος ύποπτος είναι ιδιοκτήτης φορτηγών από την Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τέσσερις θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal