MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη επιχειρηματίας για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Advertisement

Sponsored by exness

Στα χέρια της Αστυνομίας και τέταρτο πρόσωπο για το οικονομικό σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας — Εκκρεμεί ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης – Αύριο οι ύποπτοι θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου

Advertisement

Στη σύλληψη τους ενός εκ των δύο που καταζητούνταν για την υπόθεση των προβληματικών δανείων που εντοπίστηκαν στο πιστωτικό ίδρυμα και ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ, προχώρησε γύρω στις 9:30 το βράδυ η Αστυνομία. Πρόκειται για 54χρονο από τη Λευκωσία, ιδιοκτήτη εταιρείας, ενώ το πέμπτο πρόσωπο που καταζητείται είναι ο διευθυντής της επιχείρησης.

Νωρίτερα, χειροπέδες φόρεσαν τρεις υπάλληλοι του Πιστωτικού Ιδρύματος, ηλικίας 35,44 και 56 χρόνων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους ενώ εναντίον του διερευνώνται συνολικά 13 κατηγορίες, οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 14χρόνια.

Τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν από το 2006 μέχρι το 2009. Από τις μέχρι σήμερα αστυνομικές έρευνες, διαπιστώνονται λάθη, παραλείψεις και ατασθαλίες σε εκατό και πλέον δάνεια, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Δάνεια τα οποία παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες με εμπλεκομένους πρώην και νυν ανώτερους αξιωματούχους της Επιτροπής του εν λόγω ιδρύματος. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network