MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές Ε/Κ που ξέχασε στο όχημα του φυσίγγια από το κυνήγι της Κυριακής

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι του Πύργου Τηλλυρίας – Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν 60χρονο Ελληνοκύπριο – Επισκέφθηκε τα κατεχόμενα ξεχνώντας στο όχημά του τα φυσίγγια του κυνηγετικού του όπλου – Τα είχε μαζί του από την κυνηγετική εξόρμηση της περασμένης Κυριακής – Συνελήφθη στο οδόφραγμα Αστρομερίτη – 20 μέρες υπό κράτηση διέταξε το λεγόμενο δικαστήριο

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων του Πύργου Τηλλυρίας καθώς συγχωριανός τους συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του όπου εντοπίστηκε αριθμός φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου, τα οποία ξέχασε από την τελευταία του κυνηγετική του εξόρμηση.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, όταν ο 60χρονος Ελληνοκύπριος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από το οδόφραγμα Αστρομερίτη, στις ελεύθερες περιοχές.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, μέλη των κατοχικών αρχών διενήργησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο του 60χρονου, κατά τον οποίο εντόπισαν μία θήκη στην οποία υπήρχε αριθμός φυσιγγίων.

Μάταια, ο 60χρονος προσπάθησε να εξηγήσει πως πρόκειται για την θήκη την οποία είχε μαζί του από την κυνηγετική εξόρμηση της περασμένης Κυριακής, ξεχνώντας να την κατεβάσει από το αυτοκίνητό του.

Σήμερα, ο Ελληνοκύπριος άντρας οδηγήθηκε από τις κατοχικές αρχές στο λεγόμενο δικαστήριο του ψευδοκράτους, το οποίο έκρινε παράνομη την μεταφορά του καθώς όπως αναφέρθηκε επρόκειτο για «στρατιωτικό υλικό».

Το λεγόμενο δικαστήριο διέταξε την παράνομη κράτηση του για περίοδο 20 ημερών και τον παρέπεμψε σε δίκη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network