MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη 42χρονος για τη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη 42χρονος για τη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Κατηγορήθηκε γραπτώς – Ψάχνει κι άλλους η Αστυνομία

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 42χρονου κάτοικου επαρχίας Λάρνακας.

Advertisement

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις μια χθες το μεσημέρι, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ποδοσφαιρική ομάδα στο πλαίσιο συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκό αγώνα αύριο Πέμπτη στην Κύπρο.

Όπως αναφγέρει η Αστυνομία, αριθμός ατόμων [25-30] μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την εν λόγω ομάδα, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα, κατά την έξοδο της ομάδας από το αεροδρόμιο, άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκαλούσαν ανησυχία. Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Ανακρινόμενος παραδέχθηκε στην παρουσία του στο χώρο και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων παραλήφθηκε οπτικό υλικό, το οποίο αξιολογείται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν παράνομα στη συγκέντρωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ…

ShootandGoal