MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη 28χρονος για τα χθεσινά επεισόδια στο «Αμμόχωστος»

Advertisement

Sponsored by exness

Σε σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια στο «Αμμόχωστος» μετά το παιγνίδι Σαλαμίνα – Ανόρθωση. Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση.

Advertisement

Μετά το παιγνίδι χθες, σε υποστατικό που στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα επιτέθηκαν άγνωστοι, επεισόδιο κατά το οποίο τραυματίστηκε 19χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Μία ομάδα περίπου 50 αγνώστων, εισήλθαν στο ΣΥΦΙ Νέας Σαλαμίνας, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου «Αμμόχωστος», όπου διεξήχθη ο αγώνας. Οι άγνωστοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κασκόλ της Ανόρθωσης και κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα, με τα οποία φέρονται να επιτέθηκαν στους 10 θαμώνες που βρίσκονταν εντός του υποστατικού.

Οι θαμώνες του υποστατικού κατάφεραν να διαφύγουν, εκτός από 19χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση και να κτυπήθηκε στο κεφάλι, από τους άγνωστους. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Όπως διαπιστώθηκε από την επίθεση των κουκουλοφόρων προκλήθηκαν ζημιές στον εξοπλισμό και την περίφραξη του υποστατικού, ενώ από αυτό φαίνεται να κλάπηκε αριθμός φανέλων και λαβάρων της Νέας Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network