MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη 26χρονος για το φόνο της Daniela στη Λάρνακα – Τον «έκαψε» ο 32χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 26χρονο από τα Λειβάδια για τη δολοφονία της Daniela Rosca στη Λάρνακα – Φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός – Την Τρίτη θα παρουσιαστή στο δικαστήριο

Advertisement

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 26χρονο Ελληνοκύπριο από τα Λειβάδια  για την υπόθεση φόνου της 37χρονης Daniela Rosca από τη Μολδαβία, που διαπράχθηκε την 1η Νοεμβρίου 2015 στο Μακένζι στη Λάρνακας.

Τον 26χρονο «έκαψε» σε θεληματική κατάθεση που έδωσε  32χρονος, από τη Βουλγαρία, ο οποίος τελεί υπό 6ημερη κράτηση από την περασμένη Παρασκευή ως ύποπτος για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Βούλγαρου ο 26χρονος φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας καθώς όπως υποστηρίζει είναι το άτομο που έδωσε εντολή στον ίδιο και σε δεύτερο άτομο, επίσης από τη Βουλγαρία, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία, για να διαρρήξουν το διαμέρισμα της Daniela, με τη δικαιολογία ότι είχε στην κατοχή της αρκετά χρήματα.

Ο 26χρονος αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network