MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός για το σοβαρό τροχαίο της Λεμεσού. Μαρτυρία για προσπέραση ενώπιον των αρχών

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες στον 21χρονο οδηγό που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο αργά το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 19χρονης – Εξασφαλίστηκε μαρτυρία από την Τροχαία ότι πάνω σε προσπέραση μπήκε στο αντιθετο ρεύμα κυκλοφορίας – Δίνει «μάχη» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας η νεαρή κοπέλα

Στη σύλληψη του 21χρονου Ελληνοκύπριου οδηγού, που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο το οποίο συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών, προχώρησε η Αστυνομία.

Advertisement

Η βίαιη σύγκρουση των οχημάτων έγινε περίπου 200 μέτρα πριν από τον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Απαισιά. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 20χρονος με συνεπιβάτιδες δύο 19χρονες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 21χρονο, όλοι Ελληνοκύπριοι. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το όχημα με τους τρεις νεαρούς παρεξέκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι βάθους περίπου 80 εκατοστών που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Η Τροχαία Λεμεσού εξασφάλισε γραπτή μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία η σύγκρουση προκλήθηκε όταν ο 21χρονος οδηγός προσπερνούσε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να ανακόψει την πορεία του οχήματος που οδηγούσε ο 20χρονος με συνεπιβάτιδες τις δύο 19χρονες κοπέλες.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό της 19χρονης επιβάτιδας του οχήματος που κατέληξε στο χαντάκι, η οποία δίνει «μάχη» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε και σε δεύτερο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως κρίσιμη.

Αν και η νεαρή κοπέλα όπως και οι άλλοι επιβαίνοντες των οχημάτων ήταν προσδεμένοι με ζώνες ασφαλείας αυτό δεν ήταν ικανό να αποτρέψει τον σοβαρό τραυματισμό τόσο της ίδιας όσο και συνομήλικης συνεπιβάτης του ιδίου οχήματος, η κατάσταση της οποίας κρίνεται ως σοβαρή αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου. Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα στον αριστερό μηρό και κάταγμα στην λεκάνη. Μετά από δική της πρωτοβουλία μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά και οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, οι οποίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network