MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελεύσεις ΕΚΥΣΥ παγκύπρια για προβλήματα των συνταξιούχων

Advertisement

Sponsored by exness

Χθες έγιναν συνελεύσεις στον Πωμό, την Αγία Μαρίνα, την Πόλη Χρυσοχούς

Συνελεύσεις και διευρυμένες συνεδρίες πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η ΕΚΥΣΥ, κάνοντας αρχή από την επαρχία Πάφου, την Παρασκευή, όπου ενημέρωσε τα μέλη της για τις δράσεις της Οργάνωσης.

Advertisement

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, χθες έγιναν συνελεύσεις στον Πωμό, την Αγία Μαρίνα, την Πόλη Χρυσοχούς, στην παρουσία της Επαρχιακής Υπεύθυνης της ΕΚΥΣΥ, Ελένης Χατζιάντωνα και ο ΓΓ της Οργάνωσης, Κώστας Σκαρπάρης ενημέρωσε τους συνταξιούχους για τον αγώνα που δίνει η Οργάνωσή του για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, τα οποία όπως είπε, «συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα τα τελευταία πολλά χρόνια».

Η ΕΚΥΣΥ ανακοινώνει ότι προγραμματίστηκαν συνελεύσεις στο Παττίχειο Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων Λεμεσού και στο Τραχώνι στις 22 Ιανουαρίου, στις 26 Ιανουαρίου στο οίκημα της ΠΕΟ στην Πάφο, στην Πέγεια και στις 30 του μηνός στη Γεροσκήπου, στα Κονιά, την Κισσόνεργα και την Χλώρακα.

Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Τσάδα και την Λετύμπου, στις 19 Φεβρουαρίου.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα γίνει συνέλευση στην Δερύνεια, στο Λιοπέτρι, στις 17 Φεβρουαρίου, στο Αυγόρου, 23 Φεβρουαρίου, στο Φρέναρος, στις 29 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network