MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνέδριο για την τεχνολογία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στη Λευκωσία

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέδριο για την τεχνολογία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στη Λευκωσία

H χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας είναι εκ των ων ουκ άνευ τη σημερινή εποχή για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Αυτό είναι ένα από τα βασικά πορίσματα του σημαντικού 3ου συνεδρίου και έκθεσης “Technology in Action,” που διοργάνωσε η iMinder Academy, με την επιστημονική υποστήριξη της iMinder στις 11 Μαΐου στη Λευκωσία

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ομιλητές του Συνεδρίου ανέφεραν ότι η τεχνολογία προσφέρει πολλές και αποτελεσματικές λύσεις για βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας των επιχείρησεων καθώς και για αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων.

Στην πρώτη ενότητα του Συνεδριακού μέρους ο Γενικός Διευθυντής της iMinder, Γιώργος Λοϊζίδης, ανέπτυξε τη στρατηγική σημασία της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις και οργανισμούς του μέλλοντος.

Στο χαιρετισμό του ο ΓΓ του ΚΕΒΕ, Μάριος Τσιακκής, επικεντρώθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της τεχνολογίας στο σημερινό περιβάλλον των επιχειρήσεων και παρέθεσε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο για διεύρυνση της χρήσης της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις.

Ο Sales & Marketing Director της Toyota Material Handling Greece and Cyprus, Παύλος Μπέσης, ανέλυσε τις τάσεις της τεχνολογίας με τα μάτια της Toyota.

Ο Managing Director της Cybersecurity Strategist, Omnius Technology Innovation Ltd, Μιχάλης Παπαζαχαρίου, ανέπτυξε το σημαντικό θέμα της κυβερνοασφάλειας με έμφαση τη στρατηγική για τις επιχειρήσεις του μέλλοντος.

Στη συνέχεια ο Advisor της iMinder, Μιχάλης Λύρας, παρουσίασε την Παγκύπρια Έρευνα διάγνωσης εφαρμογών τεχνολογίας στα διάφορα τμήματα των εταιρειών και οργανισμών και την ετοιμότητα για αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων στην Κύπρο.

Ακολούθως, τα στελέχη του Υπουργείου Ενέργειας, Βιομηχανίας και Εμπορίου, Μαρία Χαβιαρά Πασσάδη και Έλενα Ρούσου, ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για το σχέδιο ψηφιακής αναβάθμισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στη δεύτερη ενότητα του Συνεδριακού μέρους που αφορούσε την πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, παρουσιάστηκαν 6 «case studies» για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πρακτικά οι επιχειρήσεις,

Η τρίτη ενότητα περιλάμβανε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από την οπτική γωνιά των Διευθυντικών Στελεχών από όλα τα τμήματα μιας εταιρείας και ενός οργανισμού για την ανάγκη υιοθέτησης λύσεων τεχνολογίας, των κινδύνων από κυβερνοεπιθέσεις στην Κύπρο και τη σημασία του business continuity.

Το συνέδριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων, στελέχη της αγοράς και του εμπορίου καθώς και άνθρωποι του τομέα της τεχνολογίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network