MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της εταιρείας λεωφορείων «Ζήνων» Λάρνακας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της εταιρείας λεωφορείων «Ζήνων» Λάρνακας – Aντιδεοντολογική και καταπατά κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας, αναφέρει η εταιρεία για κατακύρωση προσφοράς σε συγκεκριμένη Κοινοπραξία

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις και τα μέτρα αντίδρασης των εργαζομένων στην εταιρεία λεωφορείων «Ζήνων» Λάρνακας, εναντίον της κατακύρωσης της προσφοράς για τις δημόσιες συγκοινωνίες της επαρχίας Λάρνακας, στην Κοινοπραξία MLKP.

Advertisement

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «η απόφαση για κατακύρωση της προσφοράς στην συγκεκριμένη Κοινοπραξία από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Μεταφορών είναι εντελώς άδικη, αντιδεοντολογική και καταπατά κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας».

Προστίθεται ότι «σήμερα αριθμός λεωφορείων της εταιρείας ‘Ζήνων’ βρίσκεται κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου των Φοινικούδων στη Λάρνακα, ενώ συνεχίζεται η ενημέρωση του κοινού και η συλλογή υπογραφών για το δημοψήφισμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ως ένδειξη καλής θέλησης, καθ όλη την διάρκεια των δυναμικών μέτρων των εργαζομένων στην εταιρεία δεν επηρεάζονται τα σχολικά δρομολόγια».

Σημειώνεται ακόμα ότι «η εταιρεία έχει προβεί σε επανειλημμένες εκκλήσεις προς τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Γενικό Ελεγκτή και τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, για να επέμβουν και να θέσουν τέρμα στο τεραστίων διαστάσεων έγκλημα και σκάνδαλο που αφορά τις δημόσιες συγκοινωνίες της επαρχίας Λάρνακας».

Αύριο Παρασκευή 22 Μαΐου «λεωφορεία της εταιρείας θα κατευθυνθούν στην Λευκωσία και στις 09.30 το πρωί θα σταθμεύσουν στο χώρο του γραφείου του Γενικού Ελεγκτή, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 11.00 . Ακολούθως τα λεωφορεία θα κινηθούν προς το Προεδρικό Μέγαρο όπου και θα παραμείνουν μέχρι τη μία το μεσημέρι, ενώ θα προσπαθήσουν να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον οποίο θα παρουσιάσουν τα γεγονότα και τη στάση του Γενικού Ελεγκτή, ζητώντας την πολιτική του παρέμβαση και την απόδοση ευθυνών».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «η συλλογή υπογραφών για το δημοψήφισμα θα συνεχιστεί επί τόπου και διαδικτυακά και το αποτέλεσμα του θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στο Γραφείο της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network