MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση ΣΑΠΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι για την πολύκροτη  υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.

Advertisement

Το δικαστήριο  όρισε εκ νέου την υπόθεση για συνέχιση της ακροαματικής  διαδικασίας για σήμερα στις 09:00 το πρωί  και την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 08:30 το πρωί.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο η Σωτηρία Γεωργίου υπάλληλος του ΣΑΠΑ ενώ την επομένη αναμένεται να καταθέσει ο Τόνυς Τουμαζή της εργοληπτικής εταιρείας ATLAS PANTOU.

Το δικαστήριο διέταξε επίσης όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Η χθεσινή δικαστική διαδικασία συνεχίστηκε με νέους μάρτυρες κατηγορίας. Στη χθεσινή δικάσιμο κατέθεσαν η Δήμητρα Καραντώκη Εκτελεστική Πρόεδρος της εργοληπτικής εταιρείας medco Construction, και ο Δημήτρης Ευσταθίου Αρχιφοροθέτης στο Τμήμα Φόρου Εισοδήματος.

Επίσης ολοκληρώθηκε η αντεξέταση  του επικεφαλή της ανακριτικής ομάδας για την υπόθεση ΣΑΠΑ , Υπαστυνόμου Ελευθέριου Κυριάκου από τους συνηγόρους υπεράσπισης

Εκτιμάται ότι μέσα στους επόμενους έναν με δύο μήνες η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί μιας και το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης των μαρτύρων κατηγορίας  έχει ολοκληρωθεί.

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης , Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής  αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ουσιαστικά  η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου ξεκίνησε με το νέο δικαστικό έτος το περασμένο Σεπτέμβρη ενώ οι συλλήψεις έγιναν το Δεκέμβριο του 2014.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσωπούν οι Α’ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Νίνος Κέκκος και ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal