MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεχίζει τις συντονισμένες εκστρατείες η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Τις συντονισμένες εκστρατείες της συνεχίζει η Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών αλλά και την αύξηση της αποτελεσματικότητας και του βαθμού ανταπόκρισης της Αστυνομίας. καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων

Advertisement

Όπως εξήγησε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης οι εκστρατείες και έλεγχοι γίνονται μετά από αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και πληροφοριών τα αποτελέσματα των οποίων τυγχάνουν μελέτης και περαιτέρω επεξεργασίας στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται για αναβάθμιση του έργου και των υπηρεσιών που προσφέρει η Αστυνομία στους πολίτες και στην κοινωνία γενικότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας από την 1η μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ελέχθησαν συνολικά παγκύπρια 3520 οχήματα και 5324 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά και διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 3190 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 892 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.α. Επίσης, ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.

Κατά το ίδιο διάστημα διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 8745 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα και 7262 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα ενώ έγιναν και 6487 έλεγχοι αλκοόλης από τους οποίους προέκυψαν 600 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Εξάλλου, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 266 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network