MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεχίζει να «πνίγει» την Κύπρο η σκόνη… Πότε υποχωρεί;

Advertisement

Sponsored by exness

Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα – Αυξημένες νεφώσεις – Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις αλλά και σκόνη, που αργά το απόγευμα αναμένεται να υποχωρήσει.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και πτώση την Παρασκευή για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network