MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεχίζει να ελλείπει 69χρονη Ελένη από την Πάφο. Άφαντη εδώ και μια βδομάδα (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη 69 ετών – Τα ίχνη της χάθηκαν το βράδυ της περασμένης  Πέμπτης – Εντοπίστηκε το όχημα της κολλημένο στις λάσπες – Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία

Advertisement

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Μιλώντας στην Cyprus Times πρόσωπο από φιλικό το περιβάλλον της 69χρονης, ανέφερε ότι η οικογένεια αλλά και φίλοι της  συμμετέχουν στις έρευνες για εντοπισμό της, ενώ απευθύνουν και μέσω της ιστοσελίδας μας για ακόμη μια φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε -έστω και κάτι που δε θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό- να το αναφέρει στις αρχές.

Όπως ανέφεραν οι οικείοι της καταγγέλλοντας την εξαφάνιση της στην Αστυνομία η  69χρονη αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης για να μεταβεί σε περίπτερο και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα μνήμης.

Στο πλαίσιο των ερευνών το σαλούν  όχημα της 69χρονης εντοπίστηκε σε παραλιακή περιοχή του Ακάμα, κολλημένο στις λάσπες και κλειδωμένο. Λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο που είχε αφήσει το όχημα της εντοπίστηκαν κάποια αντικείμενα της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network