MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνέχιση της προετοιμασία για τις Παγκύπριες στα Κ.Ι.Ε.

Advertisement

Sponsored by exness

«Πράσινο» από το Υπουργικό Συμβούλιο για τη συνέχιση, για τις σχολικές χρονιές 2016-2017 και 2017-2018, των μαθημάτων προετοιμασίας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) και στα απογευματινά και βραδινά μαθήματα των Τεχνικών Σχολών.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα προσφέρονται τόσο στα αστικά κέντρα, όσο και σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες μάθησης.

Στα Κ.Ι.Ε. διδάσκουν έμπειροι καθηγητές, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και τα δίδακτρα χαμηλά (€410 το χρόνο).

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, παρέχονται ειδικές τιμές για πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες (€205 τον χρόνο), ενώ στα παιδιά ληπτών βοηθήματος από το Γραφείο Ευημερίας και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν.

Το μέτρο αυτό αποτελεί ένα από μία σειρά μέτρων που αποσκοπούν στη στήριξη των μαθητών που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει, τέλος, συνεχίζει να επεξεργάζεται και άλλα μέτρα στήριξης των μαθητών αυτών, τα οποία και, εν ευθέτω χρόνω, θα ανακοινώσει.

                                                                                                                                        

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal