MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνεχής ροή πληροφοριών ενώπιον των ανακριτών για τα επεισόδια. Εν αναμονή νέων συλλήψεων

Advertisement

Sponsored by exness

Αναμένεται να «ανοίξει» ο κύκλος των συλλήψεων – Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών κάθε καρέ από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους από τα χθεσινά επεισόδια – Συνεχής ροή πληροφοριών

Αναβρασμός τις τελευταίες ώρες στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου γίνεται ο συντονισμός, η συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών και στήνονται οι επιχειρήσεις, προκειμένου να καταφέρει η Αστυνομία να περάσει χειροπέδες σε όσον το δυνατόν περισσότερους από αυτούς που συμμετείχαν χθες στα θλιβερά επεισόδια στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και στο Προεδρικό.

Advertisement

Από το πρωί ενώπιον της ανακριτικής ομάδας που έχει συσταθεί, φτάνουν πληροφορίες και κυρίως σε σχέση με τις φωτογραφίες που έδωσε η Αστυνομία στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να λάβει βοήθεια σε σχέση με τους αναζητούμενους από πολίτες.

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των ανακριτών κάθε καρέ από τα όσα κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα ή βίντεο που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα άτομα και από τις αρχές θεωρείται βέβαιο ότι εντός των επόμενων ωρών ο αριθμός των συλληφθέντων θα αυξηθεί.

Στο μεταξύ, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, διέταξε την 4ήμερη κράτηση των πέντε συλληφθέντων, αν και οι ανακριτές ζήτησαν την 8ήμερη κράτηση τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal