MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνδέθηκαν και με το «χτύπημα» στην Αμμόχωστο οι ληστές των χρυσοχοείων

Advertisement

Sponsored by exness

Επανασυνελήφθησαν για κλοπή από χρυσοχοείο και στην Αμμόχωστο οι δύο ύποπτοι για την κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία -Ύποπτος για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών σε Αυστρία και Γερμανία ο ένας από τους συλληφθέντες όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα

Για δεύτερη κλοπή από χρυσοχοείο επανασυνελήφθησαν οι δύο ύποπτοι άντρες, ηλικίας 33 και 50 ετών, που τελούσαν υπό κράτηση σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο στη Λευκωσία. Η δεύτερη κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε σε χρυσοχοείο στην επαρχία Αμμοχώστου και διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Advertisement

Η πληροφορία, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, βρισκόταν εδώ και μέρες ενώπιον της Αστυνομίας που διερευνούσε την εμπλοκή τους σε άλλες δύο υποθέσεις ληστειών. Αυτή της Αμμοχώστου καθώς και σε άλλο χρυσοχοείο στην Ορόκλινη.

Ο τρόπος δράσης

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.40 το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου, ύποπτος άντρας και ύποπτη γυναίκα, εισήλθαν στο χρυσοχοείο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη χρυσοχόο να τους δείξει διάφορα κοσμήματα. Αφού για δέκα λεπτά περίπου ο χρυσοχόος έδειχνε διάφορα κοσμήματα στους δύο ύποπτους, αυτοί αποχώρησαν, με τον χρυσοχόο να διαπιστώνει στη συνέχεια ότι από το κατάστημα είχε κλαπεί μία χρυσή καδένα λαιμού.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία που φέρουν τους δύο υπόπτους άντρες ηλικίας 33 και 50 ετών, να συνωμότησαν με την ύποπτη γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, και να διέπραξαν την κλοπή. Εναντίον της 37χρονης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτή καταζητείται.

Με πλούσια δράση στο εξωτερικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι εναντίον του 33χρονου διερευνόνται από τις Αρχές της Αυστρίας και της Γερμανίας, σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, υπεξαίρεσης χρημάτων, ένοπλης ληστείας, και κλοπής από συμμορίες, με τις Αρχές της Αυστρίας να έχουν ήδη προχωρήσει και στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του.

Στην Αυστρία διερευνώνται συγκεκριμένα 14 συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, 2021, ενώ στη Γερμανία διερευνώνται άλλες 16 συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, κλοπών και υπεξαίρεσης χρημάτων, κλοπής από συμμορίες, καθώς και ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017 και 2020. Συνολικά δέκα ύποπτα πρόσωπα φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης να σχετίζονται με τη διάπραξη των αδικημάτων στις δύο χώρες.

Οι 33χρονος και 50χρονος είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες από μέλη της Αστυνομίας -συγκεκριμένα του ΤΑΕ Λευκωσίας- και τελούσαν υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους για την κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία, δύο βραχιολιών.

Η κλοπή στη Λευκωσία επίσης διαπράχθηκε τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, με φερόμενους δράστες άντρα και γυναίκα που εισήλθαν στο χρυσοχοείο και αφού με τον χρυσοχόο περιεργάστηκαν διάφορα κοσμήματα, στη συνέχεια αποχώρησαν. Μετά την αποχώρηση τους, ο χρυσοχόος διαπίστωσε την κλοπή των δύο βραχιολιών και προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Για την κλοπή από το χρυσοχοείο στη Λευκωσία, η Αστυνομία επίσης καταζητεί ύποπτο άντρα ηλικίας 30 ετών, ύποπτη γυναίκα ηλικίας 37 ετών, καθώς και γυναίκα αγνώστων στο παρόν στάδιο στοιχείων. Φωτογραφίες των τριών υπόπτων, μαζί με τα στοιχεία του 30χρονου και της 37χρονης, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal