MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συναντήθηκε με ΠτΔ και υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων στο Προεδρικό ο Τσίπρας

Advertisement

Sponsored by exness

Συναντήθηκε με ΠτΔ και υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων στο Προεδρικό ο Τσίπρας – «Αφήνει πίσω του ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην πορεία της Κυπριακής Δημοκρατίας», το μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού

Advertisement

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο για να παραστεί στην κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Ο κ. Τσίπρας έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα, όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στη συνέχεια υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έγραψε τα ακόλουθα:

«Η Ελλάδα τιμά τον Δημήτρη Χριστόφια και τη μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνει με τους αγώνες του για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αφήνει πίσω του ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην πορεία της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην πάλη του λαού της για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή.

Η μνήμη του θα μείνει για πάντα ζωντανή στον κοινό μας αγώνα για επανένωση της Κύπρου και του λαού της στη βάση δίκαιης και βιώσιμης λύσης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network