MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συναντήθηκε με παιδιά από την Ουκρανία που φιλοξενούνται στην Κύπρο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Advertisement

Sponsored by exness

Με παιδιά από την Ουκρανία που φιλοξενούνται στην Κύπρο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Την ευχή να τελειώσει ο πόλεμος και τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κύπρο από την Ουκρανία, να επιστρέψουν σύντομα πίσω στη χώρα τους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττου.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «γεύμα σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας παρέθεσε ο Δήμος στα 55 παιδιά από την Ουκρανία, τα οποία φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στην Κύπρο υπό την επίβλεψη του Μητροπολίτη Ταμασσού Ησαΐα, ο Δήμος Αγίας Νάπας. Στο γεύμα παρέστησαν ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου, ο Μητροπολίτης Ταμασσού και λειτουργοί της Μητρόπολης και του Δήμου».

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά και τους συνοδούς τους στην Αγία Νάπα και σημείωσε πως «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν μακριά από τις πατρογονικές τους εστίες, τις φρικαλεότητες που έχουν ζήσει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους για το τι απέγιναν οι δικοί τους άνθρωποι, το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο Δήμος είναι να δώσει λίγη χαρά».

Ο Χρήστος Ζαννέττου ευχήθηκε επίσης «σύντομα να σταματήσει ο πόλεμος και τα παιδιά να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους, να σμίξουν με τις οικογένειες και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

Ο Δήμαρχος εξέφρασε επίσης ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Ταμασσού Ησαΐα «για την πρωτοβουλία του να φιλοξενηθούν στην Κύπρο τα παιδιά έστω για δεκαπέντε μέρες καθώς και για την ευκαιρία που έδωσε στο Δήμο Αγίας Νάπας να τα δεξιωθεί και να τους χαρίσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές».

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network