MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συναντήθηκε με Λιβάνιο Πατριάρχη Μαρωνιτών ο Αρχιεπίσκοπος. Τόνισε την ανάγκη επικράτησης της ειρήνης (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Την ανάγκη επικράτησης της ειρήνης τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στον Λιβάνιο Πατριάρχη Μαρωνιτών – Δείτε φωτογραφίες

Την ανάγκη επικράτησης τής ειρήνης στον χώρο της Μέσης Ανατολής, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε μία έκρυθμη κατάσταση, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος κατά την συνάντηση που είχε με τον εκ Λιβάνου Πατριάρχη των Καθολικών Μαρωνιτών Μπεσάρα Μπούτρος Αλ Ράι.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Αρχιεπισκοπή, ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου τον Λιβάνιο Πατριάρχη, ο οποίος είναι ο εβδομηκοστός έβδομος Πατριάρχης των Καθολικών Μαρωνιτών και αναρριχήθηκε στον θρόνο τής Μαρωνίτικης Εκκλησίας στις 15 Μαρτίου 2011.

Στη συζήτηση που είχαν, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε ότι η πολεμική σύρραξη αποτελεί τον έσχατο τρόπο επίλυσης των διαφωνιών ανάμεσα σε ξένες χώρες και πολλοί άνθρωποι γίνονται θύματα αυτής της πολιτικής.

«Κανένας πόλεμος, καμία τρομοκρατική ενέργεια, θηριωδίες ή βίαιες επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών δεν μπορούν να δικαιολογηθούν στο όνομα τού Παντοδύναμου Θεού ή οποιασδήποτε θρησκείας. Ο κοινός διάλογος ενισχύει την πεποίθησή τους ότι δεν υπάρχει μέλλον χωρίς ανεκτικότητα, σεβασμό και ειρηνική συνύπαρξη», επεσήμανε.

Τέλος, τόνισε ότι έχουμε ευθύνη να κηρύξουμε και να δείξουμε με λόγια και έργα ότι ο αμοιβαίος μας σεβασμός προς την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια είναι πιο ισχυρός από τρομοκρατικές ενέργειες και τη διαστρέβλωση τής θρησκείας.

Κατά την ανταλλαγή δώρων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προσέφερε στον Πατριάρχη των Μαρωνιτών ένα αργυρό δίσκο με τους δύο θεμελιωτές αποστόλους τής Εκκλησίας μας, Βαρνάβα και Παύλο, ισταμένους επί της Κύπρου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network