MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνάντηση ΠΣΕΜ με ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, ΠΑΣΥΓΟΜΕ για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο

Advertisement

Sponsored by exness

Το θέμα των εξετάσεων ανά τετράμηνο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ΟΕΛΜΕΚ, την ΟΛΤΕΚ και την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων μετά από πρωτοβουλία της ΠΣΕΜ

«Ζητήσαμε από τις υπόλοιπες οργανώσεις ενημέρωση σχετικά με τις συναντήσεις τους με το Υπουργείο και ποιες αλλαγές θα γίνουν στο θεσμό και στη νομοθεσία,καθώς το Υπουργείο επιμένει να είναι απόλυτο και να μην μας καλεί σε συνάντηση για ενημέρωση», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΣΕΜ.

Advertisement

Ακολούθως, προστίθεται, «επαναλάβαμε τη θέση μας ενάντια στις εξετάσεις ανά τετράμηνο και καταθέσαμε τη συμβιβαστική μας πρόταση βάζοντας κάτω επιχειρήματα μέσα από την εμπειρία του πρώτου τετραμήνου. Η εμπειρία αυτή απέδειξε την εξετασιοκεντρική φιλοσοφία του θεσμού που δημιουργεί πίεση, άγχος και ενισχύει τη βαθμοθηρία».

Σημειώνεται ότι «στη συνάντηση διαφάνηκαν διαφορές στις προσεγγίσεις μας αλλά και κοινά σε κάποια ζητήματα που αφορούν την αξιολόγηση του μαθητή. Διαβεβαιώσαμε τους υπόλοιπους φορείς ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων γεγονός για να διασφαλίσουμε το δημοκρατικό διάλογο που δυστυχώς αγνοεί το Υπουργείο Παιδείας».

Ως ΠΣΕΜ, καταλήγει η ανακοίνωση, « ευχαριστούμε τους υπόλοιπους φορείς για την αποδοχή της πρόσκλησης μας για συνάντηση και δηλώνουμε έτοιμοι, όποτε καλεστούμε από το Υπουργείο, να καταθέσουμε τις απόψεις μας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network