MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνάντηση με τον Πρόεδρο για επίλυση προβλημάτων ζητά η Συντονιστική Εταιρειών Λεωφορείων

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή με την οποία ζητά συνάντηση απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη η Συντονιστική Επιτροπή Λεωφορείων, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στις δημόσιες συγκοινωνίες

Σε γραπτή ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Εταιρειών Λεωφορείων απευθύνονται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «έχοντας εξαντλήσει προηγουμένως όλες τις άλλες πιθανότητες επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου. Προβλήματα τα οποία είναι απότοκο των λανθασμένων σχεδιασμών της σύμβασης για τη δημιουργία των δημοσίων συγκοινωνιών της Κύπρου της περιόδου 2010-20».

Advertisement

Τα προβλήματα, προστίθεται στην ανακοίνωση «έχουν διογκωθεί τα τελευταία χρόνια από την ετσιθελική, εκδικητική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του απέναντι στις Κυπριακές εταιρείες λεωφορείων.

Η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνει ακόμα ότι το αίτημα της για συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη «είναι στη βάση της γνώσης ότι ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχετε την τόλμη και αποφασιστικότητα να επιλύσετε άμεσα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί».

Αφού αναφέρει πως «ο νυν υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου επιτελούν εξαιρετικό έργο», σημειώνει πως «δυστυχώς όμως έχουν να αντιμετωπίσουν την βραδύτητα της κρατικής μηχανής, με αποτέλεσμα να έχουν οδηγηθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση εκατοντάδες οικογένειες επαγγελματιών οδηγών».

Η Συντονιστική Επιτροπή Εταιρειών Λεωφορείων καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως δει θετικά το αίτημα τους για συνάντηση προσθέτοντας πως είναι πεπεισμένη πως η δική του παρέμβαση «θα λειτουργήσει καταλυτικά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network