MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνάντηση Φαίδωνα Φαίδωνος με Bουλευτές Πάφου

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση Φαίδωνα Φαίδωνος με Bουλευτές Πάφου

Στον συντονισμό δράσεων και ενεργειών για την αποτελεσματικότερη προώθηση των έργων της Πάφου συμφώνησαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και οι τέσσερις Βουλευτές της Επαρχίας, Χαράλαμπος Πάζαρος του ΔΗΣΥ, Βαλεντίνος Φακοντής του ΑΚΕΛ, Χρύσανθος Σαββίδης του ΔΗΚΟ και Ηλίας Μυριάνθους της ΕΔΕΚ.

Advertisement

Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Γραφείο Δημάρχου, ο κ. Φαίδωνος συνεχάρη τους Βουλευτές για την εκλογή τους και τους ενημέρωσε εκτενώς για τα έργα, τους στόχους και τους προγραμματισμούς της Τοπικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη για καλύτερο συντονισμό των προσπαθειών με στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση των έργων της πόλης και της επαρχίας μας.

Σημείωσε ότι η Πάφος χρειάζεται σήμερα έναν τρίτο πυλώνα οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, βασισμένο στην Εκπαίδευση και την Καινοτομία, ώστε η ανάπτυξη της περιοχής να χαρακτηρίζεται από αειφορία και βιωσιμότητα και κάλεσε τους Βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το θέμα της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων Επαρχίας Πάφου (ΣΕΚΟ) και συμφωνήθηκε όπως τροχιοδρομηθούν σύντομα εξελίξεις.

Από την πλευρά τους, οι Βουλευτές της Επαρχίας διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο για τη συνεργασία τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και συμφώνησαν στον συντονισμό των ενεργειών για την καλύτερη δυνατή προώθηση των δίκαιων αιτημάτων και θεμάτων της Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ShootandGoal