MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνάντηση Αστυνομίας με αρμόδιους φορείς. Επί τάπητος το θέμα των παράνομων σταθμεύσεων (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Το θέμα της παράνομης στάθμευσης και των συνεπακόλουθων προβλημάτων που προκαλούνται από αυτή, στην ομαλή διακίνηση οχημάτων και πεζών, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Advertisement

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Αρχηγού Αστυνομίας και αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια συντονισμού των διαφόρων φορέων για αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης στάθμευσης. Μέσα σε απόλυτα εποικοδομητικό κλίμα, έγινε μια προκαταρκτική καταγραφή του προβλήματος και ανταλλάγησαν απόψεις και εισηγήσεις. Κοινός παρονομαστής των τοποθετήσεων όλων των συμμετεχόντων ήταν η ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας στην κοινωνία μας, η λήψη των απαραίτητων μέτρων, αλλά και η προσφορά τέτοιων, εναλλακτικών λύσεων στο κοινό, για αμεσότερη απάμβλυνση του προβλήματος. Η συζήτηση επεκτάθηκε επίσης και στο θέμα του κυκλοφοριακού προβλήματος, που παρατηρείται στις πόλεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο Γραμματέας της Ένωσης Δήμων κ. Χρίστος Χατζηγιάγκου, ο Διευθυντής των Δημοσίων Έργων κ. Σωκράτης Ζαπίτης, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου κ. Δημήτρης Λαμπριανίδης, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, οι Βοηθοί Αρχηγοί Υποστήριξης και Εκπαίδευσης, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Αρχηγό Αστυνομίας για την πρόσκληση και την πρωτοβουλία για συζήτηση του θέματος, ενώ δεσμεύτηκαν για συνέχιση του διαλόγου, προς απάμβλυνση του προβλήματος.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network