MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Δήμαρχο Αγίας Νάπας… Αστυνόμευση και ασφάλεια ενόψει καλοκαιρινής σεζόν

Advertisement

Sponsored by exness

Τα θέματα αστυνόμευσης της Αγίας Νάπας και η ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων της, ήταν το επίκεντρο της συζήτησης του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη και του Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέτου.

Όπως δήλωσε μετά από τη συνάντηση ο δήμαρχος του τουριστικού θέρετρου «είχαμε μια συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και το σώμα της Αστυνομίας της επαρχίας Αμμοχώστου κατά την οποία συζητήθηκαν αρκετά θέματα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο».

Advertisement

Στο πλαίσιο της συζήτησης, είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος, «αναφερθήκαμε σε θέματα που αφορούν τον Δήμο, την καλοκαιρινή σεζόν αλλά και διάφορα άλλα θέματα ασφάλειας που πρέπει να ληφθούν υπόψη».

«Έχουμε καταλήξει, συνέχισε, σε διάφορες δράσεις που θα μελετήσουμε με το αστυνομικό σώμα και είμαστε σε πλήρη συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη, ώστε ο Δήμος Αγίας Νάπας να συνεχίσει να είναι ασφαλής, όπως είναι πάντα».

Τα μέτρα, εξήγησε ο κ. Ζαννέτος, θα εφαρμοστούν πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

«Αυτή η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ανέφερε από πλευράς του ο κ. Μιχαηλίδης, είναι συνέχεια μιας πρώτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο αρχηγείο της αστυνομίας. Σήμερα, εξήγησε ο αρχηγός, πραγματοποιήσαμε τη συνάντηση εδώ, στο δημαρχείο Αγίας Νάπας, στην παρουσία του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να δούμε τα προβλήματα της περιοχής και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την καλοκαιρινή περίοδο».

Σημαντική είναι η μείωση τους εγκλήματος στο τουριστικό θέρετρο, σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης, λέγοντας πως «έχουν δοθεί οι αριθμοί και οι στατιστικές καθώς επίσης και τα θέματα που αφορούν τις τροχαίες παραβάσεις και τα τροχαία αδικήματα».

«Εμείς, είπε, θέλουμε να είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι. Έρχεται μια καλοκαιρινή περίοδος, η οποία ευελπιστούμε να έχει αυξημένη τουριστική κίνηση. Έχουμε λοιπόν πει τις δικές μας σκέψεις και πλάνα, ώστε η αστυνομία να βρίσκεται εδώ στην περιοχή της Αγίας Νάπας αποτελεσματική, δυνατή για να αποτρέψει το οποιοδήποτε περιστατικό. Ευελπιστούμε ότι με την παρουσία και των καμερών οι οποίες θα τοποθετηθούν στον δήμο θα βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας».

Στα πλάνα της αστυνομίας και η ενίσχυση της ΑΔΕ Αμμοχώστου, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

«Είμαστε αποφασισμένοι, εξήγησε συγκεκριμένα, να ενισχύσουμε την ΑΔΕ Αμμοχώστου πολύ έγκαιρα, πριν ακόμα αρχίσει η τουριστική περίοδος ούτως ώστε να υπάρχει το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή».

Τόνισε δε, πως το νησί μας είναι ένας ασφαλής προορισμός.

«Λέγοντας τούτο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ασφάλεια, γιατί θα επαναλάβω κάτι που έχω πει πάρα πολλές φορές, όλες οι ενδείξεις που έρχονται από το εξωτερικό, δηλαδή η τοποθέτηση της διευθύντριας της Europol, όπως και ο ΓΓ της Interpol, καθώς επίσης και οι τελευταίες μετρήσεις της κοινής γνώμης, δείχνουν ότι είμαστε ένας πολύ ασφαλής προορισμός και θα πρέπει αυτό να το κρατήσουμε και να το λέμε, όχι για να φαίνεται η καλή δουλεία που γίνεται από πλευράς της αστυνομίας, αλλά για να φαίνεται ότι και να είναι στην πραγματικότητα ότι η Αγία Νάπα και ολόκληρη η Κύπρος είναι ένας ασφαλής προορισμός», πρόσθεσε.

«Δεν συμφέρει σε κανένα να προβάλουμε θέματα τα οποία δεν είναι πραγματικά, ότι δηλαδή η Κύπρος δεν είναι ένας ασφαλής προορισμός», είπε καταληκτικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network