MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συναντήσεις, δείπνο και… ετοιμάζονται για «έναρξη»

Advertisement

Sponsored by exness

Συναντήσεις Αναστασιάδη με Έιντε και Κοτζιά και δείπνο πριν την επίσημη έναρξη της διάσκεψης στο ελβετικό θέρετρο το πρωί της Τετάρτης – «Βαρύ» το κλίμα στις επαφές – Χαμηλά ο πήχης των προσδοκιών

Advertisement

Οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας επί ελβετικού εδάφους ξεκίνησαν με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε, αργά το απόγευμα, ενόψει της αυριανής διάσκεψης. Την συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο κύριος Έιντε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έγινε και στο καλύτερο δυνατό κλίμα δεδομένων και των όσων προηγήθηκαν με το περιβόητο έγγραφο.

Συναντήσεις του Έσπεν Μπαρθ Έιντε με το Νίκο Κοτζιά και του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα «οδηγήσουν» στο δείπνο που παραθέτουν τα Ηνωμένα Έθνη στις αποστολές των δύο κοινοτήτων.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ, ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις Τζέφρι Φέλτμαν θα βρίσκεται το πρωί στο Crans-Montana και ως εκ τούτου δεν θα παρίσταται στο δείπνο των διαπραγματευτικών ομάδων, που αρχίζει στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βάση συζήτησης αύριο για τα θέματα ασφάλειας και εγγυήσεων θα είναι τα συμπεράσματα των τεχνοκρατών στο Μοντ Πελεράν 3, τον Ιανουάριο, όταν είχε συζητηθεί από τις τεχνικές επιτροπές των πέντε ενδιαφερόμενων πλευρών το θέμα αυτό. Στο μεταξύ, αύριο το πρωί στις 8.45 αναμένεται να συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ενώ όπως είναι αναμενόμενο οι επαφές του Προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς στο ελβετικό θέρετρο θα είναι συνεχείς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network